fgxpress_logo__-e1434370398553

Ebben a videóban megmutatok egy olyan eszközt, ami pénz tud termelni neked is, 11 perc az egész és utána eldöntöd, hogy mit kezdesz az információval!

Több mint 20 millió csomag kelt el egy év alatt, nagy rá a kereslet!

Minden adott: a termékek gyártása szállítása, nem neked kell vele foglalkoznod!

Egy olyan eszközt találtál meg ami plusz pénzt hozhat neked!

Több ezer elégedett vásárló

rengeteg pozitív tapasztalattal!

Újdonság szervezetünk egészségéért!

Az amerikai szenzáció immár Magyarországon is!

Elégedett ügyfelek már a világ minden tájáról!

Részletes leírás a termékekről!

Online rendelési lehetőség!

ÜDVÖZÖLJÜK ITTHON!


 

A ForeverGreen küldetése, hogy arra ösztönözze világunkat: ragadjon meg minden másodpercet az élet minden szakaszában, hitelesen, úgy, ahogy azt még senki sem tapasztalta az üzleti életben. A ForeverGreennél egy javakban gazdag, energikus világközösség kialakításán dolgozunk, ahol a szolgálat boldogságot ihlet, az innováció a jólét motorja és ahol minden tekintetben előtérbe helyezzük az egészséget – legyen szó fizikai, pénzügyi vagy spirituális egészségről!

bg_image

Bevizsgálva és letesztelve

Több mint 20 Millió eladott csomag 1 éva alatt

Természetes minőségi összetevők

Számos felhasználási terület, ez működik

Orvostudományi Nobel-díj 2009

Sokoldalú megoldást nyújt!

Minden termék mögött hosszú klinikai tesztek sora áll és az FDA, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal, engedélyezte őket.

Kiszállítás egyenesen az otthonodba!

A Wall Street Journal és a Yahoo egy abszolút egyedi jellemzőről számoltak be. 100%-ig konkurenciamentes! A PowerStrips™ egy szabadalmaztatott keveréke a modern energiának és régi gyógynövényeknek. Az FGXpress elhozza Önnek a forradalmat Magyarországra és segíti a regenerációban.

 

# Természetes összetevők

Az FG Xpress PowerStrips™ már perceken belül is csökkenthetik a fájdalmakat mellékhatások nélkül. Az egyedülálló, szabadalmaztatott vörös ginseng, fitoplankton, ezüst ionok és organikus germánium kombinációt mára már "csodaként" tartják számon. A Powerstripet Amerikában az FDA (Food and Drug Administration, azaz Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) által "Class 1 Medical Device", azaz első osztályú gyógyszerként került engedélyezésre. Ez magas fokú hatékonyságát tünteti ki és támasztja alá.

 
fgxpress-powerstrips-554x260
powerstripe

# Siker az élsportban

Számos élsportoló, elsősorban labdarúgók, alkalmazta már sikerrel a tapaszokat. A PowerStrip tapaszok nem csak szenzációs eredményeket mutattak minden területen, naponta százával érkeznek további pozitív tapasztalatok is minden korcsoportból. Ráadásul egyre több orvos, természetgyógyász és sportoló osztja meg élményeit a termékkel és annak hihetetlen hatásával kapcsolatban.

Tapasztalatok

1. Ízületi gyulladás

 

Elfriede W., Glauchau Németország

Évek óta szenvedek súlyos ízületi gyulladásban mindkét kezemben. A kezemet már nem tudom teljesen összezárni.20 éve fáj a lábam is, mely extrém alvási problémákhoz vezetett. Eddig nem volt semmilyen orvosi diagnózis lehetséges és krónikusnak minősítettek. Egy éve szedem a "Valoron50" fájdalomcsillapítót. A kezelés nem volt sikeres. A PowerStripet 2014. január 5-én, ekkor egy fél PowerStripet tettem a a jobb csuklómra. Nem volt nyoma melegségnek vagy bizsergésnek, de a kezemet közel egy óra múlva teljesen össze tudtam zárni! A kezelőorvos nem tudta megmagyarázni ezt és elkérték a termékre vonatkozó információkat. Január 12-e óta a PowerStripet csak az alsó lábszáron használom (a csukló tünetmentes). Egy ideje el tudtam hagyni a fájdalomcsillapítókat és jelentős mértékben csökkent az alvás közbeni fájdalom.

3. Állóképesség növelés

Charlotte S. (Németország)

Amikor megismerkedtem a PowerStrippel már nyolc hónapja alkalmaztam más termékeket, melyeknek segítségével elég jól kordában tudtam tartani a majd' napi fejfájásaimat, a spinalis stenosis okozta fájdalmat a jobb csípőmben és a térem gyulladását. Viszont, amikor egy szakorvos által is diagnosztizálták a meniscus szakadást (porcleválást) már csak egyre nehezebben tudtam lemenni a lépcsőn. S noha a csípő és térdfájdalmak nappal nem jelentkeztek, éjszaka nem tudtam aludni a fájdalom miatt, amikor az oldalamra fordultam alvás közben. Ez már eléggé idegesített, mert képtelen voltam egész éjjel a hátamon feküdni. Az első felragasztott PowerStrip nem hozta meg a remélt sikert és eléggé szkeptikus voltam. Néhány nap szünet után ismét alkalmaztam a megszokott gyógyszereimet. Mivel soha nem adom fel egykönnyen, néhány nappal később újra felragasztottam a tapaszt és akkor már végig tudtam aludni az éjszakát fájdalmak nélkül. Ráadásul nappal sem jelentkeztek a lépcsőn a problémák és sokkal több energiám volt, pont úgy, ahogy azt kívántam és reméltem. Ezen kívül két héten belül két utazást is tettem autóban (kb. 300 illetve 450 kilométeres távokon), teljes erőbedobással, anélkül, hogy elfáradtam volna. Ez már egyértelműen megmutatja nekem, hogy sokkal jobb az állóképességem, amióta a PowerStripet alkalmazom. Ha most valaki azt gondolja: hát azért ez a 450 kilométer az autóban nem valami különleges, neki is sikerül, akkor el kell mondanom, hogy 1937-ben születtem és bizony nagyon boldog vagyok, hogy ezt most már nehézségek nélkül abszolválni tudom.

2. Fájdalomcsillapítás

Friedhelm B. (Németország)

Több éven át intenzíven sportoltam. Az 1970-es évek közepétől folyamatos fájdalmaim vannak a jobb vállamban. Két operáció (2008-ban és 2012-ben) sem tudta jelentősen csökkenteni fájdalmaimat. Most egy PowerStripet ragasztok a vállamra és már néhány percen belül fájdalommentes vagyok. Több mint harminc éven át majdnem mindennap 5 kilométert futottam. Gyakran 15 vagy 20 kilométert is. Ennek eredményeképpen folyamatosan fájnak a térdeim. Most már csak fél PowerStripet ragasztok a térdemre, a másik felét a térdem alá helyezem fel. Most már fájdalmak nélkül tudok órákon át mountenbikeon biciklizni az erdőn át és a Power-Spinning közben hetente kétszer szintén fájdalommentesen tudok teljes erőbedobással tekerni. Kár, hogy ez a csodás tapasz nem volt elérhető már sokkal korábban is. Sok fájdalmat megspórolhattam volna magamnak.

4. Gyulladások

Mila S. (Németország)

Nekem már volt néhány pozitív tapasztalatom az FGXpress tapaszokkal, de teljesen két élmény győzött meg.

1) Az unokámnak (3 éves) nagyon csúnya mandulagyulladása volt, a torka teljesen be volt dagadva. A gyermekorvos természetesen azonnal antibiotikumot írt fel neki. Ehelyett mi inkább egy PowerStripet ragasztottunk rá és már 2 nap után újra mehetett közösségbe.

2) A lányomnál is sikeres volt, aki idősgondozással foglalkozik és nagyon stresszes a munkája. Néha heteken keresztül nincs szabadnapja és sokat túlórázik. Miután megtudtuk, hogy terhes, azonnal megtiltottuk neki, hogy dolgozzon, de mint oly sokszor a nyugalmi állapotban mutatkoztak meg a stressz következményei. A szervezete reagált és szívizomgyulladása valamint övsömöre lett. Teljesen levert volt és az egész napot az ágyban vagy a kanapén töltötte. Ahelyett, hogy a szervezetét még több gyógyszerrel terheljük, melyek a terhesség idején problémásak is lehetnek, rendszeresen felragasztotta magára a PowerStripet. Körülbelül két hét után már jelentősen enyhültek a panaszai, a vérvétel során pozitív eredményeket kaptunk és ismét tele volt életerővel. Így már élvezheti a terhességét és nyugodtan örülhet a gyermekének.

Több ezer pozitív visszajelzés és értékelés érkezett elégedett ügyfeleinktől! Próbálja ki őn is!

toplogohome1

Leave a Comment