FG-LOGO

Ismerd meg azt az üzletet, ami álomüzlet minden hálózatépítőnek! 
Azonnali hatású termékkel, ami nagyon ritka ebben az iparágban!
Teljesen globális és 100%-ban online is működtethető!

 

Több mint 11 éves stabil cég áll mögötte! Itt van és itt is marad!

A kompenzációs terv kipróbált és a cég stabilitása miatt, nem fog változni!

Az utóbbi évek legkomolyabb üzlete, hihetetlen stabilitással, vízióval!

Különleges, nagy hatékonyságú, máshol nem kapható termékek!

Ismerd meg az FGXpress és a Forever Green különleges termékeit!

Néhány fontos információ a cégről!

Pontos adatok amik az első évben megtörténtek!

Globális üzlet!

Több mint 200 országban jelen van!

A 3 pillér sikere

Egyedülálló UofU képzésrendszerrel!

Hatalmas kereslet van rá!

Több mint 2 Millió eladott csomag 1 év alatt!

Anyagi feltöltődés!

43 Millió dollár jutalékot fizetett ki a cég az első évében!

Az FDA első osztályú orvostechnikai eszköznek minősítette a Power Strips Tapaszt!

Ez teljesen egyedülálló dolog ebben az iparágban!

 
certifikáció-eu

A képen látható a Power Strips tapasz európai engedélye!

Egy teljesen feltöltött webáruházat kapsz,amit az egész világról elérhetnek!

Minden termékünk rendelkezik a szükséges engedélyekkel!

Bizonyítottan drog és doppingmentes a termék!

A termékek eljuttathatók a világ összes országába. Így az üzlet teljesen globális!

A céges weboldaladon keresztül bárki vásárolhat, a világ bármely országából!

A terméket szabadalom védi, nincs semmilyen konkurenciája!

Hozz egy jó döntést ma is!

Gyere velünk,dolgozzunk együtt!

Válaszd te is a biztonságot és a biztos jövőt!

Kattints a sárga gombra!

ADJON TESTÉNEK EGY KIS EXTRA GONDOSKODÁST 

 

A PowerStrip az USA­ban elsőosztályúként bejegyzett egészségügyi termék, melyet egyedülálló módon úgy tervezetek, hogy csökkentse a kisebb fájdalmakat.

A PowerStrip segíti az alábbiakhoz köthető fájdalmak átmeneti csillapítását:

Érzékeny izmok

Fájós ízületek

Izomhúzódás

Köszvény okozta fájdalmak

Egyszerű hátfájás

Ficam

powerstrips-img
 

A PowerStrip ősi energiákkal ötvözi a modern technológiát és hatékonyan csökkenti a fájdalmakat testünk olyan részein, ahol egy kis extra gondoskodásra van szükségünk.

BEAUTYstrips™ MEGÚJULÁS

 
 

A BeautyStripsTM Rendszert kifejezetten az időtlen szépség felerősítésére fejlesztették ki azért, hogy visszaadja bőre fiatalos energiáját.

beauty-strips-header

A BeautyStrips Rendszer Előnyei:

Csökkenti a bőr megereszkedését valamint a ráncok és a májfoltok megjelenését!

Javítja a bőr feszességét!

Eltünteti a kitágult a pórusokat!

Hidratál és ragyogóvá tesz!

Hidratál és ragyogóvá tesz!

Feszesebb, fiatalosabb külsőt kölcsönöz!

A terméket szabadalom védi, nincs semmilyen konkurenciája!

forevergreen-fejléc1

Ismerd meg az FGXpress és a Forever Green különleges üzleti lehetőségét is!

Ez a Forever Green hivatalos bevételi nyilatkozata a 2014-es év adatai alapján.

A táblázatban található értékek a minimum, maximum és a heti átlagot tartalmazzák. 

Az elszámolás dollárban történik. Már az első üzleti szinten komoly pénzt lehet keresni! Ilyen összegeket más üzletekben, csak magasabb szinteken elérhető el.

A táblázatban található szinteket bárki elérheti, bármely országban!

 

 

keresetek-vágott
hivatalos-okmány

Ez egy hivatalos certifikáció, ami kimondja, hogy a Power Strips tapasz, nem tartalmaz semmilyen drogot vagy doppingszert!

Így természetesen, használhatja bármilyen sportoló, bármilyen sportágban mindenféle kockázat nélkül!

 

Különleges, Farmers Marke termékek!
Mindíg friss és megújuló palatta!

pulse-8

HOZZ KI LEGTÖBBET MINDEN SZÍVDOBBANÁSBÓL!

A Pulse-8 egy magas szintű és szabadalmaztatott formula, amely gyógyszerészeti minőségű L-arginint tartalmaz, kifejezetten a legoptimálisabb eredmények eléréséhez szükséges arányokban.

Ez az ízletes italpor tengeri fitoplanktont és számos egyéb szívbarát hozzávalót is tartalmaz.

 

FENNTARTHATÓ ENERGIA ÉS FEHÉRJE EGYBEN!

A FIXX® egy ízletes 24-Karat csokoládét tartalmazó étkezést helyettesítő energia turmix, amely a legmagasabb színvonalú hozzávalók felhasználásával készült azért, hogy támogassa Önt súly menedzsment céljainak elérésében.

A FIXX ideális kezdete bármelyik napnak. Kiváló fehérje és tápanyag forrás ráadásul igen ízletes is. Segít elérni az ideális súlyt is.

FIXX kész

Tapasztalatok

1. Ízületi gyulladás

Elfriede W., Glauchau Németország

Évek óta szenvedek súlyos ízületi gyulladásban mindkét kezemben. A kezemet már nem tudom teljesen összezárni.20 éve fáj a lábam is, mely extrém alvási problémákhoz vezetett. Eddig nem volt semmilyen orvosi diagnózis lehetséges és krónikusnak minősítettek. Egy éve szedem a "Valoron50" fájdalomcsillapítót. A kezelés nem volt sikeres. A PowerStripet 2014. január 5-én, ekkor egy fél PowerStripet tettem a a jobb csuklómra. Nem volt nyoma melegségnek vagy bizsergésnek, de a kezemet közel egy óra múlva teljesen össze tudtam zárni! A kezelőorvos nem tudta megmagyarázni ezt és elkérték a termékre vonatkozó információkat. Január 12-e óta a PowerStripet csak az alsó lábszáron használom (a csukló tünetmentes). Egy ideje el tudtam hagyni a fájdalomcsillapítókat és jelentős mértékben csökkent az alvás közbeni fájdalom.

3. Állóképesség növelés

Charlotte S. (Németország)

Amikor megismerkedtem a PowerStrippel már nyolc hónapja alkalmaztam más termékeket, melyeknek segítségével elég jól kordában tudtam tartani a majd' napi fejfájásaimat, a spinalis stenosis okozta fájdalmat a jobb csípőmben és a térem gyulladását. Viszont, amikor egy szakorvos által is diagnosztizálták a meniscus szakadást (porcleválást) már csak egyre nehezebben tudtam lemenni a lépcsőn. S noha a csípő és térdfájdalmak nappal nem jelentkeztek, éjszaka nem tudtam aludni a fájdalom miatt, amikor az oldalamra fordultam alvás közben. Ez már eléggé idegesített, mert képtelen voltam egész éjjel a hátamon feküdni. Az első felragasztott PowerStrip nem hozta meg a remélt sikert és eléggé szkeptikus voltam. Néhány nap szünet után ismét alkalmaztam a megszokott gyógyszereimet. Mivel soha nem adom fel egykönnyen, néhány nappal később újra felragasztottam a tapaszt és akkor már végig tudtam aludni az éjszakát fájdalmak nélkül. Ráadásul nappal sem jelentkeztek a lépcsőn a problémák és sokkal több energiám volt, pont úgy, ahogy azt kívántam és reméltem. Ezen kívül két héten belül két utazást is tettem autóban (kb. 300 illetve 450 kilométeres távokon), teljes erőbedobással, anélkül, hogy elfáradtam volna. Ez már egyértelműen megmutatja nekem, hogy sokkal jobb az állóképességem, amióta a PowerStripet alkalmazom. Ha most valaki azt gondolja: hát azért ez a 450 kilométer az autóban nem valami különleges, neki is sikerül, akkor el kell mondanom, hogy 1937-ben születtem és bizony nagyon boldog vagyok, hogy ezt most már nehézségek nélkül abszolválni tudom.

2. Fájdalomcsillapítás

Friedhelm B. (Németország)

Több éven át intenzíven sportoltam. Az 1970-es évek közepétől folyamatos fájdalmaim vannak a jobb vállamban. Két operáció (2008-ban és 2012-ben) sem tudta jelentősen csökkenteni fájdalmaimat. Most egy PowerStripet ragasztok a vállamra és már néhány percen belül fájdalommentes vagyok. Több mint harminc éven át majdnem mindennap 5 kilométert futottam. Gyakran 15 vagy 20 kilométert is. Ennek eredményeképpen folyamatosan fájnak a térdeim. Most már csak fél PowerStripet ragasztok a térdemre, a másik felét a térdem alá helyezem fel. Most már fájdalmak nélkül tudok órákon át mountenbikeon biciklizni az erdőn át és a Power-Spinning közben hetente kétszer szintén fájdalommentesen tudok teljes erőbedobással tekerni. Kár, hogy ez a csodás tapasz nem volt elérhető már sokkal korábban is. Sok fájdalmat megspórolhattam volna magamnak.

4. Gyulladások

Mila S. (Németország)

Nekem már volt néhány pozitív tapasztalatom az FGXpress tapaszokkal, de teljesen két élmény győzött meg.

1) Az unokámnak (3 éves) nagyon csúnya mandulagyulladása volt, a torka teljesen be volt dagadva. A gyermekorvos természetesen azonnal antibiotikumot írt fel neki. Ehelyett mi inkább egy PowerStripet ragasztottunk rá és már 2 nap után újra mehetett közösségbe.

2) A lányomnál is sikeres volt, aki idősgondozással foglalkozik és nagyon stresszes a munkája. Néha heteken keresztül nincs szabadnapja és sokat túlórázik. Miután megtudtuk, hogy terhes, azonnal megtiltottuk neki, hogy dolgozzon, de mint oly sokszor a nyugalmi állapotban mutatkoztak meg a stressz következményei. A szervezete reagált és szívizomgyulladása valamint övsömöre lett. Teljesen levert volt és az egész napot az ágyban vagy a kanapén töltötte. Ahelyett, hogy a szervezetét még több gyógyszerrel terheljük, melyek a terhesség idején problémásak is lehetnek, rendszeresen felragasztotta magára a PowerStripet. Körülbelül két hét után már jelentősen enyhültek a panaszai, a vérvétel során pozitív eredményeket kaptunk és ismét tele volt életerővel. Így már élvezheti a terhességét és nyugodtan örülhet a gyermekének.

 

Segítség vásárláshoz, regisztrációhoz!

1. Ha az USA-ban, Canadában, Braziliában laksz, akkor választhatsz különböző regisztrációs csomagokat.

Amíg ezeken a piacokon kívül csak az FGXpress cég termékeivel tudsz regisztrálni, ezekben az országokban a Forever Green termékeivel, mint például a Ketopiaval is. A videóban megnézheted a különbséget.

3. Ha valamelyik consumer packot választod, akkor nagy kedvezményt kaphatsz!

Az amerikai piac kivételével az FGXpress termékekkel tudsz regisztrálni. A consumer packból 2 fajta is elérhető. Az egyikben 2 Powerstrips tapasz van és egy csomag Beautystrips tapasz. A másik csomag 3 Powerstrips csomagot tartalmaz. Ez mindennel együtt 188 dollárba kerül, míg egy szóló regisztráció  100 dollárba és csak 1 csomagot tartalmaz. Az első csomag egy nagyon jó választás!

5. Stabil tőkeerős cég a Forever Green.

Ez talán a legfontosabb dolog az egész ajánlatban. Miért? Mert az újonnan indult cégek 90%-a nem éli meg az első 5 évet! Rengeteg cég tűnt el és fog eltűnni a süllyesztőben, akik még teljesen új cégek. A Forever Green 11 éves múlttal rendelkezik és ez  nagy biztonságot ad a tagoknak. Ugyanakkor az FGXpress egy új koncepció, ami viszont kielégíti az újdonságra vágyó emberek igényét. 

2. Bárhol is regisztrálsz, a világ összes országában terjeszkedhetsz.

Sok üzletben, kifejezetten régi típusú üzletekben, ha valaki több országban akart üzletet, akkor több regisztrációra volt szüksége. Ebben az üzletben ez szükségtelen. 1 pozícióval mindenhol lehet dolgozni.

4. Csomagok profi hálózatépítőknek!

Ez a csomag, nyilvánvalóan nem mindenkinek szól. Ezek a csomagok hálózatépítőknek és nagy felhasználóknak lettek kitalálva. A Starter packban 180 dollár, míg az Allstar packban 300 dollár kedvezmény található. Ezen kívül mindkét csomag tartalmazza  12 hétig a matching bónuszt, ami normál esetben csak a 2 Star szint után elérhető. Az Allstar csomag ezen kívül tartalmaz egy olyan lehetőséget, ha valaki eléri a 4 Star szintet 6 hónapon belül, akkor plusz 1000 dollárt kap.

6. Legyél te is piacfelosztó!

Mivel ez a koncepció vadonatúj, de a Forever Green 11 éves stabilitása áll mögötte, meglehetősen különbözik a legtöbb most induló üzlettől. Nem kell félnünk attól, hogy folyamatosan változtatják a kompenzációs tervet. Így az utóbbi évek legnagyobb ajánlatát tudod elterjeszteni lényegében a föld összes országában. Ez egy nagyon komoly piacfelosztás,ami, számos előnyt kínál számodra!

Gyere velünk és legyél te is piacfelosztó! Legyen egy nagy nemzetközi üzleted neked is! Kattints a sárga gombra a regisztrációhoz!

 Ha szeretnél több információt, akkor írd be a keresztnevedet és a legjobb e-mail címedet! Ezt követően nyomd meg a kék gombot!

logo-fgxpress_nologo_olive

Fajta Viktor Független Forever Green Ajánló

Elérhetőségeim:

Skype: fajta.viktor
Tel .: +3630/476 7659

E mail : fajtaviktoreslina@gmail.com

FGXpress webirodám:
http://topoftheworld.fgxpress.com/#/


Szponzor név: Viktor és Lina

******

Te is szeretnél egy ilyen erőteljes eladó oldalt?

Kattints az alábbi kék gombra és tudj meg többet a részletekről!

Leave a Comment